You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Buitenlandse invloeden in je interieur

Buitenlandse sferen kan je makkelijk in je huis creëren. Dit geeft je huis niet alleen karakter, maar je kan er tegelijkertijd ook een vleugje persoonlijkheid aan meegeven. Accessoires uit landen waar je bent geweest geven je huis een persoonlijk tintje. Jij bent daar tenslotte geweest. Hoe gaaf! En wij kunnen je daarmee helpen.

Ons heerlijke huis is een mooi voorbeeld van een decor van buitenlandse invloeden. Mijn vriendin en ik zijn onwijs verslaafd aan reizen en hebben een gezonde passie voor interieur. Dat zie je terug als je bij ons op bezoek komt. Aangezien de kans niet heel groot is dat je bij ons op de koffie komt, geven we je graag een kijkje in ons huis.

Zowel in onze huiskamer, de keuken, de gang, het toilet en het trappen gat hangen of staan buitenlandse souvenirs die ons huis avontuurlijk en persoonlijk maken. In de gang staat bijvoorbeeld een suar houten bankje en in de woonkamer een mooie salontafel die wij vanuit Indonesië hebben laten verschepen, in het trappen gat hangt een fotocollage met prachtige foto’s van onze reizen naar de Filipijnen, Vietnam, Malediven en India. In de keuken hangt een mooi Filipijns kunstwerk dat van allemaal aangespoeld afval gemaakt is. De spiegeltjes in combinatie met de prachtige kraan en wasbak in het toilet vinden hun oorsprong in Afrika.

Een uit hout gesneden vissende paalzitter uit Vietnam begroet je als je de huiskamer binnen loopt, hij wordt vergezeld door een traditioneel Vietnamese vrouwtje met het typische Vietnamese hoedje op haar hoofd. Het Marokkaanse hoogpolige tapijt van 4 meter lang bedekt een deel van de houten vloer. En 's avonds kijken we vanaf de bank de verlichte kast in waar een enorm beeld uit Myanmar staat te pronken. In onze slaapkamer hangt een prachtig pop art schilderij dat zijn oorsprong vindt op Java. Als klap op de vuurpijl eten we onze Aziatische maaltijden altijd uit mooie handgemaakte schaaltjes uit Cambodja.

We komen op steeds meer plekken in de wereld en overal proberen we unieke meubels en accessoires in te kopen voor onze webshop. Natuurlijk ook voor ons ons eigen huis, want helemaal gek zijn we ook weer niet. We bieden inmiddels al een leuk assortiment in onze shop aan, maar lang niet alles is bij ons verkrijgbaar. Vooral omdat we een speciale webshop willen zijn en alleen maar unieke producten willen verkopen. Zoek je iets in onze stijl en kun je het niet in onze shop vinden? Neem gerust even contact met ons op!  Wij geven graag advies en gaan met veel plezier voor je op zoek om dat product te vinden dat jij graag een plekje in je interieur wilt geven. Of het nu gaat om kleinere accessoires of grote meubels. Vaak kunnen wij het voor je regelen. Met één kleine voorwaarde, het kan het iets langer duren voordat je het in huis hebt.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan even snel in onze shop! We hebben net weer een nieuwe zending binnengekregen en er zitten echt weer gave dingen tussen! Veel shop plezier en laat je het ons even weten als je vragen hebt.

U kunt hier geen reactie achterlaten