You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Dromen mag

Living and Beyond | Your travel, interior and accessories webshop

De leukste ideeën komen vaak op reis/vakantie tot leven. Ons eigen leventje bekijken we dan op een hele andere manier. Voordat we weer thuiskomen, besluiten we een aantal dingen in ons hectische leventje drastisch anders aan te gaan doen. We gaan meer sporten! We gaan solliciteren voor een nieuwe baan! We gaan een eigen onderneming starten! Herkenbaar?
Wat hebben we een positieve vibes als we even “ontsnapt” zijn. Eenmaal terug in ons koude kikkerlandje, zitten we al snel weer in het werkritme en de goede voornemens en ideeën lijken een kort bestaan te hebben.

Fast forward

De tijd vliegt. Elk jaar maken we de mooiste reizen en op de één of andere manier blijven sommige ideeën en voornemens ieder jaar weer terugkomen. Zonde om hier niets mee te doen toch? Blijkbaar dromen we allemaal als we even weg zijn, maar bij terugkomst lijken we dit al snel weer te zijn vergeten. Stel, je hebt een realistisch idee of voornemen hebt en je denkt hier een beter of gelukkiger mens van te worden. Dan moet je dat toch gewoon doen! Wat houd je tegen? Dromen mag. Living & Beyond is een mooi voorbeeld dat niet alleen bij een droom is gebleven. Wij hebben onze diepgewortelde ideeën in realiteit omgezet en ik ga je vertellen hoe we dit hebben gedaan.

Once upon a time

We gaan een jaartje of vijf terug in de tijd. Samen gingen we backpacken India. Ja, wij verslaafd aan reizen. In drie weken tijd en zeven binnenlandse vluchten verder hadden we voor ons gevoel het hele land in sneltreinvaart gezien. Mooi? Ja, fantastisch en echt indrukwekkend! Één van de laatste dagen viel ons oog op mooie sfeervolle lampionnetjes. Wij de winkel in. Praten met de verkoper en voordat we het door hadden, liepen we naar buiten met 250 stuks. Met een blik van verbazing keken we elkaar aan. Hoe dan? Al snel bedachten we ze op locale marktjes in Nederland te kunnen verkopen.

Helaas vroegen wij ons op het vliegveld pas af of je zomaar 250 lampionnen mee naar Nederland nemen. De douanier kwam als snel verhaal halen. Zonder enige twijfel vertelde ik de beste man dat we in Nederland zouden gaan trouwen en iedereen een lampionnetje als huwelijksgeschenk mee naar huis zou krijgen. Zijn serieuze blik sloeg om in een enthousiaste vrolijke glimlach. Vol trots keek hij mij aan alsof ik zojuist het winnende doelpunt in de Champions League finale had gescoord. Zijn welgemeende felicitatie nam ik met veel plezier in ontvangst en met een grote glimlach konden we onze reis voortzetten. Zonder problemen verkochten we de lampionnetjes in Nederland. Een idee was geboren en hier moeten we meer mee gaan doen!

Living & Beyond

Altijd als we op reis zijn, zoeken we naar een meubel of accessoire om een plekje in ons eigen interieur te geven. Vaak krijgen we de meest positieve reacties op deze mooie producten die ons tegelijkertijd aan een mooie reis helpen herinneren.

Tijd voor actie. We moeten hier toch iets mee doen? Fast forward naar 2018. Een blog met jaloersmakende reisverhalen, de mooiste reisfoto’s en een webshop vol met unieke interieur en reis producten is realiteit. Wij zijn Living & Beyond en bedienen de Nederlandse markt met een uniek concept waar wij in geloven. Wij maken de vertaalslag van reizen naar interieur en andersom. Als we niet thuis zijn, dan zijn we wel op reis…en waar we ook zijn…Living & Beyond it is!

Blijf je ons volgen?

Ciao!

Charlotte & Antwin

Laat je reactie hieronder achter