You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Incredible India!

Incredible India

Zodra je vanuit je hotel de straten oploopt is er geen grotere cultuurshock die je je kunt voorstellen. Waar tijd geen rol speelt en de mensen zich niet druk lijken te maken, wordt je geduld als toerist met enige regelmaat op de proef gesteld. Als fotograaf kun je je lol op in India. Naast de prachtige natuurgebieden, tempels, paleizen en andere gebouwen, zijn de mensen ook prachtig. De mensen zijn erg nieuwsgierig en ongelofelijk gastvrij. Wij voelden ons er veilig en welkom geheten door de bevolking. India heeft ons op alle fronten verrast.

Incredible India

Een bezoek aan India is er eentje om nooit te vergeten. Een land vol met contrasten. Je houdt van het land of je vind het verschrikkelijk. Er lijkt weinig tussen te zitten. Toch lijkt lang niet iedereen enthousiast over het land te zijn door de overweldigende chaos, de armoede op veel plekken en smog. De mensen die van zich af spugen, in het openbaar neuspeuteren en over het algemeen zijn ze niet altijd even hygiënisch. Wij vallen in de categorie mensen die verliefd op het land zijn geworden en het liefst ieder jaar teruggaan. India is indrukwekkend mooi en een land uit duizenden.

What to see?

Als je op zoek bent naar variatie, dan is India echt een land dat je moet gaan bezoeken. Droge woestijnen, rumoerige steden, arme kleine dorpjes, prachtige backwaters, unieke stranden, kleurrrijke en drukke marktjes, en ga zo maar door. En als je er toch bent, vergeet dan niet de Taj Mahal te bezoeken. Deze behoort tot de zeven wereldwonderen en hoort thuis op je bucketlist.

Het straatbeeld met holy cows

Alles en iedereen lijkt hier van de wegen gebruik te maken. Riksja’s, taxi’s, brommers, bussen, vrachtwagens, motors, voetgangers en zelfs dieren. En of je nu links of rechts inhaalt, het maakt allemaal niet uit. Het rumoerige en chaotische verkeer lijkt een goede combinatie. De heilige koeien horen in het straatbeeld thuis en laten zich vooral niet opjagen door toeterende auto’s. De geuren die voorbijkomen zijn aangenaam en smerig tegelijkertijd.

Indiase curry’s

Het overheerlijke Indiase eten maakt jouw reisplaatje compleet. Van smaakvolle curry’s tot naanbrood, biryani, tandoori, dhal en dosa. Laat je verleiden door de mooie kleuren en lekkere kruidige geuren en sluit India met al het heerlijke eten in je hart.

Indiase meubels en accessoires

Op veel plekken in India kun je je slag slaan als je op zoek bent naar meubels en accessoires voor in je huis. Prachtige, vaak gebruikte, handgemaakte producten vind je hier in overvloed en kunnen een toevoeging zijn voor je interieur. Onbewerkt, puur en degelijk. Unieke en authentieke producten die je zeker niet in elk interieur terugvindt.

Tijdens onze reizen in India zijn wij met succes op zoek gegaan naar de mooiste Indiase meubels en accessoires. Ons huis heeft hierdoor inmiddels een vleugje Indiase beleving gekregen. Het kan dan ook zomaar zijn dat we in de toekomst ook producten vanuit India in onze webwinkel gaan aanbieden!

Met de trein

Bij een bezoek aan India hoort een lange treinreis. De eindeloze landschappen waar je niet op uitgekeken raakt zorgen ervoor dat het een unieke belevenis wordt. Als het eenmaal donker is geworden, worden de bankjes uitgeklapt tot een bed en eenmaal in slaap hobbelt de trein lekker door naar de volgende bestemming waar jou weer een fantastische nieuwe ervaring staat te wachten.

Speciaal plekje

Wat ons betreft heeft India een speciaal plekje in ons hart veroverd en verdient daarom ook een mooi plekje in ons interieur. De meubels en woonaccessoires uit India hebben ons huis persoonlijker gemaakt en meer karakter gegeven. Deze mooie producten helpen ons daarnaast elke dag herinneren aan die mooie reizen door dat fantastische land. Incredible India!

Laat je reactie hieronder achter