You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Living & Beyond it is!

Living and Beyond

Living & Beyond is ontstaan uit een enorme passie voor reizen en interieur. De mooiste foto’s, de leukste verhalen en unieke interieur en reis producten maken van Living & Beyond een originele website met webshop en blog. We hopen dat je onze webshop met enige regelmaat bezoekt, want ons aanbod zal van tijd tot tijd aangepast en/of uitgebreid worden.

Wie wij zijn

Wij zijn Charlotte Mooij en Antwin Grevengoed. Vriend en vriendin en gelukkig samenwonend. Wij hebben een flinke dosis passie voor interieur en zijn ongelofelijke reis freaks. Ondernemend als we zijn wilden we de kans met beide handen aanpakken om deze interesses om te zetten in Living & Beyond. Met deze website willen we verrassend, vernieuwend en uniek zijn. Geen 13 in een dozijn. Wij zijn Living & Beyond en hopen jou blij te kunnen maken met onze verhalen, foto’s en producten! Meer over ons weten? Kijk dan even op de “over ons pagina”.

Living & Beyond | Travel | Interior | Accessories

Meubels en accessoires

De collectie van Living & Beyond bestaat voornamelijk uit unieke meubels en interieur accessoires. Wil jij je interieur meer charme en stijl geven? Neem dan eens een kijkje in onze uitgebreide collectie.  Van mooie authentieke schalen, tot unieke boomstamtafels, salontafels en fantastische schilderijen die je interieur afmaken. En allemaal voor betaalbare prijzen.

Maatwerk

Mis je iets in ons assortiment? Dan kan natuurlijk. Wij verzorgen ook maatwerk, neem dus gerust even contact met ons op via info@living-beyond.com of via onze contactpagina.

Reisproducten

Naast unieke meubels en interieur accessoires bestaat onze collectie voor een deel uit reisproducten. Op dit moment hebben we een hele mooie lijn van paspoort hoesjes uit Vietnam. Deze zijn speciaal voor ons op maat gemaakt en van zeer goede kwaliteit.

Living & Beyond vernieuwt regelmatig de collectie en volgt nauwlettend de woon en reis trends van dit moment. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je hiernaast dan in door je email achter te laten en je mist niks meer! Je kan hier ook onze andere blog berichten bekijken.

Zien we je snel weer?

Charlotte & Antwin
Living & Beyond

BewarenBewaren

Laat je reactie hieronder achter