You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Over ons

Over ons

Met een ongelofelijke passie voor reizen en interesse voor
interieur hebben wij de stap genomen om een uniek
concept te starten onder de naam Living & Beyond.

Met jaloersmakende reisverhalen, de mooiste reisfoto's en unieke interieur en reis producten van over de hele wereld willen we mensen blij maken. Eens per jaar gaan wij naar het buitenland om inkopen te doen. Waar wij naartoe gaan? Eigenlijk weten we dit zelf ook nog niet. Wij gaan niet voor de massa, wij zoeken unieke producten met een verhaal.

Tijdens onze inkoop reizen komen we vaak op de mooiste plekken terecht. Wij zijn voornamelijk een webshop, maar we willen ook graag onze reisverhalen en foto's delen. Waarom? Omdat het zonde is om niet te delen. Mooie verhalen, prachtige foto's en unieke producten. Dat is wie we zijn wat we doen. Ga jij met ons mee op reis?

Geschiedenis

Since 2018

Wij zijn Charlotte en Antwin, samenwonend en reizigers in hart en nieren. Living & Beyond is ontstaan in 2018 uit een idee dat al lange tijd in onze hoofden speelde. Wij selecteren alle unieke interieur en reis producten, die in onze webshop te vinden zijn, zelf in het buitenland. Ons uitgangspunt is dat ieder interieur product een huis meer karakter en persoonlijkheid kan geven. Vanaf dag 1 willen we mensen inspireren en blij maken met een unieke producten die een toevoeging kunnen zijn in een sfeervol interieur en met reis accessoires die een aanvulling op reis kunnen zijn. Op 6 juli 2018 is onze webshop en blog dan eindelijk online gegaan.